Hei kaikki! 

Vaikka uskon että ensimmäiset lukijat mitä onnistun haalimaan tälle blogin raakileelle tuntevat minut jo turhankin hyvin, niin optimistina koitan vähän valaista itseäni niille, jotka eivät tunne minua välttämättä ollenkaan. Ja heti alkuun te, jotka Vuodatuksen kautta päädyitte löytämään blogini ja avaamaan sen (kiitos jo siitä), olisin myös iloinen mikäli uskaltautuisitte jättämään kommenttinne kommenttikenttään ja vaikkapa mainostamaan hieman omaa blogianne, sillä etsin myös itse uusia blogeja seurattavaksi! (: 

Kuten tuossa vimpaimessa (sekin vielä raakile) jo lukeekin, olen tosiaan 21-vuotias opiskelijatyttönen Suomen opiskelijakaupunkien (tai ainakin teekkarikaupunkien) kuninkaasta, Lappeenrannasta (lue: lappeen Rannoilta). Tarkemmin kerrottuna opiskelen siellä ympäristötekniikkaa, ja aloitan syksyllä heti kesätöiden päätyttyä kolmannen vuoteni, eli niin pelottavan kandivuoden. Opiskeluistani voisin kyllä kertoa sitten lisää hieman myöhemmin, juuri nyt se ei tunnu kovin ajankohtaiseltakaan, kun koulu alkaa (vasta) 4.9. Korjatkaa ihmeessä teekkarikaverit jos olen taas aivan hukassa päivämäärän suhteen... 

Toisekseen kehotan myös kaikkia klikkaamaan sitä toista vimpainta, josta löydätte linkin blogin alkuperään. Honestly, kuulin kyseisen Irinan kappaleen ensimmäistä kertaa vasta tänään, kun aloin tehdä tätä blogia, mutta olin heti ihan fiiliksissä kyseisestä kappaleesta, koska se kuvaa, jos ei nyt täysin, niin aika hyvin sitä, mitä lähden tavoittelemaan tältä blogilta. Tietysti joku raja on silläkin, mitä tänne kirjoitan, ainakin toivon niin. Kuitenkin tarkoitukseni on siis avata ajatuksiani ja tuntemuksiani mahdollisimman mielenkiintoisesti ja siten, että jotkut niihin ehkä pystyvät jopa samaistumaan. Tuota Irinan kappaletta ei kuitenkaan kannata ottaa täysin kirjaimellisesti tätä blogia miettiessä, mutta minuun tuo kappale iski aika kovasti~

Kuten kaikki muukin, myös blogin ulkoasu on täysin raakile. Myös siksi, etten ole ennen Vuodatusta juurikaan käyttänyt. Muutama ominaisuus tästä puuttuu mitä jään bloggerissa kaipaamaan (mm. blogin poistomahdollisuus, yllättäen xD), mutta uskon kyllä sopeutuvani tähän suhteellisen piakkoin. Raakile tämä on myös siksi, että olen täysin unohtanut järjestelmäkamerani olemassaolon, enkä siis saa mitään siedettävää laatua edustavaa kansikuvaa tähän juuri nyt (kyllä, minä se paska olen, ja niin pois päin. Selitän tämän ei-Rantalaisille ehkä joskus myöhemmin, mikäli toteamus nyt jäi hieman avoimeksi). Käsi sydämellä lupaan kuitenkin tutustua kamerani kanssa uudelleen ja alkaa kantaa sitä mukana "hieman".. eli helvetin paljon aktiivisemmin, myös siksi että olen viime aikoina, toisin sanoen tänä kesänä tajunnut, että elämässäni on oikeastaan aika paljon kuvattavaa (tästäkin tuntemuksesta lisää myöhemmin, koska huomasin juuri "lyhyehkön" esittelyn paisuvan kohtuuttomaksi jaaritteluksi). 

Joten otanpa nyt itseäni niskasta kiinni. Mitä tämä blogi sisältää? Opiskelijan arkea, juhlaa, kemuja, pirskeitä.. siis teekkarin arkea. Paitsi tämän kesän loppuun asti vuorotyöläisen arkea... jos sellaista edes on. Harrastuksiani; ratsastusta, eli jonkin verran myös hevosia, lemmikkejä, erityisesti koirani Reppuli tulee varmasti esiintymään täällä usein, kirjoja, musiikkia, ehkä jopa jos oikein rohkeaksi heittäydyn niin joitain runojani joita satun joskus kirjoittelemaan kun mikään muu ei kiinnosta.  Ja tietysti kuvia. Toisin sanoen, jos ei ihan koko kuvaa, niin ainakin laajakuvan omasta elämästäni. Tulipas sekava lista, mutta se sisältää aika pitkälti blogini ydinasiat. 

prof.kuva.jpg

Piti nyt saada tähän jokin kuva, kun en osaa kirjoittaa kuvattomia postauksia :D ja ei, en näytä aina tältä, vain killan vuosijuhlapäivänä. 

Aa joo, nimimerkistäni vielä sen verran, mikäli jotkut tuttunikin sitä ihmettelevät. Halusin nimimerkin jolla minut löytää muualtakin sosiaalisesta mediasta. Harmikseni kuitenkin tajusin ettei minulla ole sellaista nimimerkkiä, sillä olen luonut tunnuksiani hyvin hajanaisilla nimimerkeillä. Eniten tykkään kuitenkin nimimerkistä, jota tuppaan käyttämään pelipiireissä (joskin sieltäkin minut löytää vähintään 3 eri nimimerkillä...) Tosin nimimerkistäni suhteellisen helposti arvaa myöskin oikean nimeni, ja olenkin joskus saanut kommenttia nimimerkkini valtaisasta luovuudesta... :D Olen siltikin kokenut sen itselleni sopivimmaksi. 

ps. Muut blogaajat, kommentoikaa rohkeasti tervehdyksenne ja linkatkaa bloginne, voin sanoa että luen hyvin monenlaista ja erilaisista aiheista kertovaa tekstiä! ^^